Aanpassingen voor Ruigenhoeksedijk

Naar aanleiding van het advies van de Welstandscommissie over de situering van de ‘dakkapellen’ van het console, hebben we hierop een aanpassing gemaakt, namelijk door de kap boven de console weg te laten. Hierdoor is de kern nog beter zichtbaar.

“Een modern huis in een traditioneel jasje”

Het ontwerp is af, samen met de familie Klerk is er een prachtig huis ontstaan. De zwart hout gepotdekselde gevels met witte kozijnen zijn kenmerkend voor de vroegere bouw in deze omgeving. Maar ook zijn vorm en volume is eenvoudig en past zeer goed in het landschap.  Klik hier voor meer foto’s.

Oplevering abc-straat

Het heeft slechts twee jaar geduurd, maar dan is nu toch echt het moment gekomen dat het af is! Klik hier voor meer foto’s.

2015-10-16 16_aangepast

Vorderingen hessumseweg

En op dit moment is de uitbouw helemaal wind- en waterdicht
en zijn de gevels ook bijna klaar….

20150126_120731_zw

De ver- en uitbouw net voor de kerst 2014….
stap 4

Startbouw…..
stap 2

Kozijnen ABC-straat

Na een kleine onderbreking in de bouw, kan men eindelijk weer aan de slag. Nu met het plaatsen van de kozijnen! Binnen zit de indeling er al in en kan het worden afgewerkt.

2013-12-19

Oplevering Groenedijk te IJsselstein

Afgelopen vrijdag een borrel ter gelegenheid van de succesvolle afsluiting van de totale verbouwing van de Groenedijk te IJsselstein. Klik hier voor meer foto’s.

IMG_1800_klein_zw_2
IMG_1782
IMG_1797_klein_zw

Startbouw ABC-straat

Vandaag hebben is er weer een mijlpaal bereikt voor het project ABC-straat 1. De palen voor de belinerwanden zijn zitten in de grond, dus het diepste punt van de bouw is een feit!!!!!

ABC-straat 1_ 11-07-13

« Older Entries

 
Back to top